ТЕХНОЛОГИ

Гэдэс өөхийг шатаахад тус болох унтахын өмнөх 10 ундаа

Эдгээр нь үндсэн жорууд бөгөөд та тэдгээрийг өөрийн амтанд тохируулан өөрчилж болно: элсэн чихэр бага нэмж, эрүүл орц найрлага илүү их хэрэглэж, содын оронд ус хэрэглээрэй. Тэд гайхалтай амттай хэвээр байх болно!

Өргөст хэмх өөх тос алдах ундаа

Үүнийг яаж хийх вэ:Жагсаалтад орсон орцуудыг жүүс хийж унтахаасаа өмнө ундаагаа хэрэглээрэй. Та үүнийг нэг сар үргэлжлүүлж, дараа нь долоо хоногийн завсарлага авах боломжтой. Хэрэв танд шаардлагатай бол мөчлөгийг дахин эхлүүлж болно

Шинэ өргөст хэмх, шохойн ундаа

Үүнийг яаж хийх вэ: Нэг өргөст хэмхийг холигчоор нухаад нөгөөг нь дугуйлан хэрчинэ. Улбар шар, шохойн шүүсийг шахаж гаргана. Өргөст хэмх, жүүс, зөгийн балыг том саванд хийж холино. Содыг нэмж шинэхэн гаа навчаар чимэглээрэй

Лийр, мэргэн ундаа

Үүнийг яаж хийх вэ: Шохойг хэрчиж, лийрийг шоо болгон хувааж, саванд хийнэ. Мэргэнийг сэрээтэй нухсан дээр нэмнэ. Мөсийг хүнсний процессор эсвэл алхаар ашиглан бутлана. Буталсан мөс, лийрийн шүүс, оргилуун усаа нэмээд ундаагаа холино. Усан үзэм, шанцай ундаа

Үүнийг яаж хийх вэ: Нь хайруулын тавган дээр элсэн чихэр, ус, шанцай зэргийг нэгтгэж, сироп хийнэ. Элсэн чихэр хайлтал таваас арван минутын турш буцалгана. Үүнийг хөргөнө үү. Шүүс, сироп, оргилуун усыг саванд хийж холино. Мөс нэмээд гаа, гоньдоор чимэглээрэй.

Нимбэгний ундаа

Үүнийг яаж хийх вэ: Дөрвөн нимбэгний шүүсийг шахаж авна. Сүүлчийн нимбэгээ дугуйлан хэрчинэ. Шүүс, оргилуун усыг саванд хийж холино. Нимбэгний ундаагаа мөс, гаагаар үйлчилдэг.

Энэтхэгийн халуун ногоотой ундаа

Үүнийг яаж хийх вэ: Шохойноос шүүсийг шахаж ав. Нь хайруулын тавган дээр элсэн чихэр, 1/2 аяга усыг нэгтгэж, элсэн чихэр хайлтал нь буцалгана. Цагаан гаа үрж, сироп дээр нэмнэ. Буцалж эхлэхэд зуухаа унтраа. Сиропыг хөргөнө. Шохойн шүүс, гялалзсан ус, мөс нэмнэ. Ундаагаа гаа болон шохойн зүсмэлүүдээр чимэглээрэй

Алимны ундаа

Үүнийг яаж хийх вэ: Нимбэгээ дугуйлан хэрчинэ. Алим, нимбэгний шүүсийг саванд хийж холино. Нимбэгний зүсмэлүүд, гаа, мөсийг нэмнэ. Та алимны зүсмэлүүдээр ундаагаар үйлчилж болно

Хүнсний ногоон ундаа

Үүнийг яаж хийх вэ: Болгарын чинжүү, хоёр өргөст хэмхийг хэрчиж, хоол хийхээс нэг цагийн өмнө элсэн чихэрээр цацна. Сүүлчийн өргөст хэмх, нэг нимбэгийг хэрчинэ. Шохойг жигнээд шүүсийг нь шахаж авна. Дараа нь хоёр нимбэгний жүүсийг шүүнэ. Гаа (эсвэл эстрагон) -ыг саванд хийнэ. Шохойн хальс, зүсмэл нимбэг, өргөст хэмх, Болгарын чинжүүгээ чийгтэй байхад нь нэмнэ. Шохой, нимбэгний шүүс, гялалзсан ус хийнэ. Буталсан мөс нэмнэ. Ундааны шилийг нимбэг, өргөст хэмхний зүсмэлүүдээр чимэглээрэй

Хан боргоцой ундаа

Үүнийг яаж хийх вэ: Хайруулын тавган дээр ус буцалгана. Нимбэгийг амтлаад шүүсийг нь шахаж авна. Усан дээр элсэн чихэр нэмээд бүрэн хайлтал нь буцалгана. Дараа нь нимбэгний хальс нэмээд хайруулын тавган дээрээс ав. Сиропыг шигшүүрээр дамжин саванд хийнэ. Нимбэг, хан боргоцойны шүүсийг нэмнэ.

Хан боргоцойг хайчилж, ундаа дээр нэмнэ. Өрөөний температурт хөргөөд хөргөгчинд хийнэ. Үйлчилж эхлэхээс өмнө шинэ хан боргоцойны зүсмэлүүдээр чимэглээрэй.

Гүзээлзгэнэ, шинэ ургамал уудаг

Үүнийг яаж хийх вэ: Лаазанд хийсэн шохой, нимбэгнийхээ шүүсийг хийж, хальсандаа хаяна. Гүзээлзгэнэийг хоёр хэсэг болгон хайчилж ав. Гүзээлзгэнэ, ургамал нэмнэ. Халуун усаар асгаад жимс, өвслөг ургамлуудыг хэсэг хугацаанд амрааж, амт, үнэрийг нь өгнө. Хальсыг нь гаргаж аваад ундааг хөргөнө. Гялалзсан ус, мөс нэмж, савыг шохойн дугуйлангаар чимэглээрэй.

Мэдээлэл бэлтгэсэн:Reaction.mn

Нийтлэл ямар байв?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button